Gas


Gas haarden

Voor elke woning en iedere smaak is een geschikte gashaard te vinden. Een gashaard is een keuze voor gemak en sfeer. Want met de decoratieve houtblokken en de technische innovaties van tegenwoordig is het vlammenspel van een gashaard niet meer van een houtgestookte haard te onderscheiden. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. Zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Afstandsbedieningen waarmee dat vanuit de luie stoel kan, zijn tegenwoordig vaker regel dan uitzondering. Gemak dient tenslotte de mens. Gastoestellen zijn goed regelbaar en daardoor erg efficiënt. Aangevuld met moderne technieken kan de besparing ten opzichte van conventionele gashaarden fors oplopen.

DRU

Met onze unieke brandertechnologie kies je een vlambeeld dat bij jou past.
Je zoekt de beleving van een natuurgetrouw vuur, maar ook het comfort en de uitstraling van een designhaard? De gashaarden van DRU onderscheiden zich door unieke branders, waarmee je verschillende vlambeelden kunt creëren.

Dynamic Flame Burner®

Nabootsing van een echt houtvuur
Zoek je de ervaring van een écht houtvuur met de voordelen van een gashaard?
De Dynamic Flame Burner® maakt het mogelijk. Deze unieke brander combineert het gemak van gas met de beleving van echt houtvuur. Het systeem bestaat uit twee elementen. De eerste brander in het branderbed zorgt voor breedte en diepte in het vuur. Een tweede brander geeft volume en hoogte aan de vlammen. Deze brander is verwerkt in de keramische houtblokken, waardoor de vlammen om de houtblokken heen grijpen.

Vario burner

Breedte en diepte in het vuur
Zoek je een rijk vlambeeld met veel perspectief? De beleving van een echt houtvuur creëren we door bredere en hogere vlammen, maar ook door diepte te geven aan het vuur. De door DRU ontwikkelde Vario Burner geeft het vuur meerdere dimensies door de unieke zigzagvorm.

Line Burner

Hoge vlammen in een mooie strakke lijn
Zie je liever hoge vlammen in één lijn over de breedte van de haard? De DRU Global gashaarden zijn voorzien van een lijnbrander. Deze brander geeft je een uniek, dynamisch vlambeeld in een strakke, horizontale lijn. Zo wordt de haard een opvallend element in je interieur.

Kalfire

Met een Kalfire gashaard heeft u de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal elektronisch en digitaal bedieningsgemak. Deze moderne haarden hebben u veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. Een gashaard van Kalfire is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak.

GP-serie

Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw interieur. De innovatieve, gepatenteerde prestigebrander waarmee diverse modellen gesloten gashaarden van Kalfire zijn uitgerust, zorgt voor een ongekend realistisch vuurbeeld.

De brander is geïntegreerd tot bovenin de keramische houtstammen die in de haard worden opgestapeld. De vlammen komen rechtstreeks uit de keramische houtstammen, waardoor een “hoog” vlambeeld ontstaat.. In combinatie met de hybride functie en NSG kan het eigenlijk niet realistischer. Of u nu kiest voor een fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard of roomdivider: het kaderloze glas zorgt er in alle gevallen voor dat u het allerbeste zicht heeft op de prachtig dansende gele vlammen.

G-serie

3D-brander (Kalfire G-serie)
Net als de prestigebrander is de 3D-brander door Kalfire
zelf ontworpen en ontwikkeld. Dit langgerekt en
horizontaal vuur past uitstekend in uw moderne
interieur. Hiermee zijn afmetingen tot 170 cm mogelijk.
Indien u kiest voor een gesloten gashaard voorzien van
3D-brander, haalt u een bijzonder fraai en natuurgetrouw
vlammenspel in huis.

Haarden met een 3D-brander worden standaard
geleverd met een keramische houtstammenset, maar
u kunt ook kiezen voor een exclusieve keramische
houtstammenset, witte stenen, beige stenen, grijze
stenen of kryptonite.

Faber

Onze passie gaat verder dan het mooiste vuur. Het gaat om de warmte die het je brengt. Wij willen jou laten genieten van intieme momenten met vrienden en familie. Daarom bieden we je de mogelijkheid om iets bijzonders te maken wat echt bij jou past.

Matrix

De MatriX-serie biedt het beste van Faber. Alle MatriX-haarden zijn uitgerust met de nieuwste Honeywell techniek, zo ben je altijd verzekerd van een veilige en perfecte werking van je Faber haard. In combinatie met de ITC-app van Faber is je haard niet alleen makkelijk te bedienen, maar weet je ook zeker dat je haard perfect werkt.

Heb je een haard gevonden die bij jou past?
Samen met jouw Faber-dealer ontwerpen wij jouw droomhaard, passend bij jouw smaak en interieur. Vervolgens wordt deze speciaal voor jou gebouwd, afgesteld, getest en geplaatst.

Matrix Line fire

Breed, gestrekt en rustig
Het vuur van de Double Line Burner brandt met regelmatige en volle vlammen over de hele breedte van de haard. Je kunt de haard bijvoorbeeld alleen voorin laten branden (enkele rij) of achterin (dubbele rij); voor een extra vol vuur en warmte. De haard start binnen enkele seconden op en de hoogte van de vlammen is nauwkeurig regelbaar. Als decoratie kun je kiezen uit liggende houtblokken op een realistisch asbed, een bed van stijlvolle, grijze splitsteen of witte Carrara kiezel. De Faber Double Line Burner is uitsluitend voor de modellen MatriX Linear Fires

Geopend op afspraak

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten (telefonisch bereikbaar)

Woensdag 11:00 – 17:00 uur

Donderdag 11:00 – 17:00 uur

Vrijdag 11:00 – 17:00 uur

Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Zondag Gesloten

Contactgegevens

Openhaarden Ton van Dam

Kruisweg 1113

2131 CV Hoofddorp

T: 023-5634807

E: info@openhaarden-tonvandam.nl